Gjinekologu nga Tirana: Na mërzitën profesionin, vijnë për t’u qepur / VIDEO

Nuk është asnjëherë e çuditshme dhe nuk ndodh vetëm në Shqipëri që femrat të ndihen të sikletosura kur bëjnë një vizitë gjinekologjike te një mjek mashkull, sidomos nëse çështja është aq ‘delikate’ sa historia më poshtë.Nuk është asnjëherë e çuditshme dhe nuk ndodh vetëm në Shqipëri që femrat të ndihen të sikletosura kur bëjnë një vizitë gjinekologjike te një mjek mashkull, sidomos nëse çështja është aq ‘delikate’ sa historia më poshtë

.Një gjinekolog ka treguar për “The Mirror” përvojën e tij:

“Unë jam një gjinekolog dhe para çdo vizite lutem që pacientja, e cila ka ardhur për vizitë të mos ketë turp. Shumë gra bëhen shumë nervoze dhe është aq e vështirë t’i Shtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote.