Arti në zi! Komediani shqiptar ndrrоn jетë në skenë gjatë shfaqjes

Një prej anëtarëve stafit të teatrit tha se publiku në tirane mendoi që ishte shaka dhe njerëzit vazhduan të qeshnin. Por pas disa minutash kur nuk po lëvizte më, stafi u shqetësua dhe thirri ambulancën.

Sipas organizatorëve, Bes Kallaku nuk ishte ndjerë mirë që pëpara fillimit të shfaqjes, por kishte këmbëngulur që të dilte në skenë. Ai madje bëri shaka me këtë gjë, duke i thënë publikut “imagjinoni sikur të vdi*sja para jush sot” shikoni videon duke klikuar me poshte.